CMD Son en Breugel

De website van CMD Son en Breugel is onder constructie, waardoor sommige onderdelen niet of minder goed werken.

De website van het Centrum Maatschappelijke Deelname Son en Breugel is de plek voor inwoners van Son en Breugel om informatie te vinden en vragen te stellen over bijvoorbeeld

  • welzijn en zorg
  • hulp en advies over opvoeding van uw kind
  • omgaan met geld
  • dagbesteding
  • zelfstandig blijven wonen
  • vrijwilligerswerk
  • mantelzorg

Graag maken wij u wegwijs binnen deze en andere onderwerpen. 

Wanneer u het lastig vindt om informatie te vinden of als u vragen heeft, kunt u een afspraak maken met een medewerker van het CMD. De medewerkers hebben ruime kennis en diverse achtergronden. Samen wordt gekeken wat u nodig heeft en wat het beste bij u past. 

Hopelijk geeft deze website al veel informatie en duidelijkheid. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00-13.00 uur en 13.30-15.00 uur op telefoonnummer 0499 – 491 470.

De inloop is open op werkdagen van 9.00 uur tot en met 13.00 uur.

Op vrijdagmiddag 24 december en vrijdagmiddag 31 december is het CMD niet telefonisch bereikbaar. Op andere werkdagen zijn wij binnen de openingstijden te bereiken. U kunt altijd een email sturen: cmd@sonenbreugel.nl. Deze beantwoorden we dan zo snel mogelijk op dezelfde of de volgende werkdag.

Als het erg druk is, noteert het Klanten Contact Centrum uw naam en nummer. Een van de medewerkers van het CMD belt u dan zo snel mogelijk terug.

Het CMD is op dit moment, in verband met Corona en de geldende maatregelen, tot 15.00 uur bereikbaar. Kunt u uw vraag stellen via een email of via het contactformulier op de website? Graag! Wij kunnen u dan snel helpen.

 

Spoedeisende vragen

Voor spoedeisende jeugdzorg na 17.00 uur kunt u bellen met Spoed4Jeugd van de Jeugdbescherming via telefoonnummer 0880-666 999. Voor acute, bedreigende situaties buiten kantooruren is de crisisdienst bereikbaar op telefoonnummer 040-253 03 50.