Disclaimer

 

Het onderstaande is van toepassing op alle pagina's van deze website. Door de pagina's te gebruiken stem je in met deze disclaimer. Alle aanwezige inhoud wordt door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg gecontroleerd, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 

Verantwoordelijkheid

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de aanwezige inhoud of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. 

 

Digitale toegankelijkheid

Overheidsinstanties zijn verplicht om de toegankelijkheid van hun websites en mobiele applicaties te optimaliseren. En ook om verantwoording af te leggen over hoever ze daarmee gevorderd zijn. Voor die verantwoording moeten overheidsinstanties een Toegankelijkheidsverklaring opstellen en publiceren.

Bekijk de Toegankelijkheidsverklaring van CMD Son en Breugel.