Naar content

Armoederegisseur

Nicole Weemaes is in Son en Breugel werkzaam als armoederegisseur. Son en Breugel heeft haar aangesteld, omdat de gemeente het belangrijk vindt dat armoede zo goed mogelijk wordt gesignaleerd en (waar mogelijk) wordt gestopt.

Een armoederegisseur zorgt ervoor dat armoede vroegtijdig wordt gesignaleerd door de professionals in het dorp die contact hebben met de inwoners. Op die manier kan er zo snel mogelijk hulp worden ingezet.

De armoederegisseur is het aanspreekpunt voor organisaties en richt zich voornamelijk op de samenwerking tussen organisaties. Ook is de armoederegisseur graag in contact met de inwoners om te kijken waar hulp nodig is en om zo nodig de inwoner naar de juiste organisatie te verwijzen.

Bent u een professional of een andere belanghebbende in Son en Breugel en wilt u contact met Nicole? U kunt haar e-mailen op n.weemaes@sonenbreugel.nl of bellen op 06 - 43363791.

Contact opnemen met het CMD

Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 uur  op telefoonnummer 0499 – 491 470.

Als het erg druk is, noteert het Klanten Contact Centrum uw naam en nummer. Een van de medewerkers van het CMD belt u dan zo snel mogelijk terug.

De inloop is open op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Na 12.30 uur kunt u alleen na het maken van een afspraak een medewerker van het CMD spreken.

Het CMD kunt u bezoeken in het Dommelhuis, Kerkplein 5.

U kunt altijd een email sturen: cmd@sonenbreugel.nl.
Deze beantwoorden we dan zo mogelijk op dezelfde of de volgende werkdag.

Betrokken organisaties binnen het CMD