Naar content

Schuldhulpverlening

Financiële problemen zijn soms moeilijk op te lossen en hebben een grote impact. Deze problemen geven veel stress en hebben gevolgen voor iedereen binnen het gezin of huishouden. 

Vanuit Lumens werken twee schuldhulpverleners op het CMD die u kunnen helpen als u financiële problemen heeft of verwacht te gaan hebben.

Na uw aanmelding gaan een van de schuldhulpverleners met u in gesprek. In dat gesprek kunt u aangeven wat het probleem is. Samen met de hulpverlener maakt u een plan om het probleem op te gaan lossen.

Schulden voorkomen
Stel dat u beginnende financiële problemen heeft, maar nog geen schulden, of als u het lastig vindt om goed met uw budget om te gaan, kunt u ook terecht bij de hulpverleners van Lumens. Zij bieden ook budgetcoaching.

Contact opnemen met het CMD

Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 uur  op telefoonnummer 0499 – 491 470.

Als het erg druk is, noteert het Klanten Contact Centrum uw naam en nummer. Een van de medewerkers van het CMD belt u dan zo snel mogelijk terug.

De inloop is open op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Na 12.30 uur kunt u alleen na het maken van een afspraak een medewerker van het CMD spreken.

Het CMD kunt u bezoeken in het Dommelhuis, Kerkplein 5.

U kunt altijd een email sturen: cmd@sonenbreugel.nl.
Deze beantwoorden we dan zo mogelijk op dezelfde of de volgende werkdag.

Betrokken organisaties binnen het CMD