CMD Son en Breugel

De website van het CMD Son en Breugel is de plek voor inwoners van Son en Breugel om informatie te vinden en vragen te stellen over welzijn en zorg, voor hulp en advies over opvoeding van uw kind, omgaan met geld, dagbesteding, zelfstandig blijven wonen, vrijwilligerswerk en mantelzorg.

Kortom, veel verschillende onderwerpen. Graag willen wij u wegwijs maken binnen deze onderwerpen en ervoor zorgen dat u de hulp krijgt die u nodig heeft.

Wanneer u het lastig vindt om informatie te vinden of als u vragen heeft, kunt u een afspraak maken met een medewerker van het CMD. Er zijn medewerkers met ruime kennis en diverse achtergronden. Samen wordt gekeken wat u nodig heeft en wat het beste bij u past. Hierbij heeft u één contactpersoon, de casusregisseur, die het overzicht houdt.

Hopelijk geeft deze website al veel informatie en duidelijkheid. Zo niet, neem dan contact met ons op of loop bij ons binnen.

Let Op! I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus is het CMD momenteel alleen in de ochtend is geopend tussen 9.00-13.00 waarbij u wordt verzocht uw handen te desinfecteren en de richtlijnen (o.a. 1,5 mtr afstand) te volgen. Voor fysieke afspraken op de Europalaan geldt dat u buiten wacht en wordt opgehaald door de professional waarmee u een afspraak heeft. We blijven uiteraard telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-13.00u en 13.30-17.00u.