Terug

Activiteit

Biljarten

Het gehele jaar wordt er op dinsdag- en dondermiddag tussen 13.00 en 17.00 uur door een aantal KBO leden uit Son en Breugel gebiljart in de Bongerd. Door het max. aantal leden op 25 te houden kan iedere aanwezige elke middag tenminste twee partijen biljart spelen. Iedere partij is beperkt tot 20 beurten.

Elk seizoen (beginnend in september) wordt een interne LIBRE competitie gespeeld. Dit betekent dat zolang deze interne competitie duurt, dat na één (verplichte) partij LIBRE de tweede partij met als spelsoort DRIEBANDEN gekozen kan worden. Iedereen kan dus maximaal aan zijn trekken komen.

Naast de interne competitie spelen we ook een regionale competitie. KBO Breugel komt met twee teams van ieder 8 personen uit in deze competitie. Spelsoort is LIBRE. Deelnemende teams komen uit Mariahout, Lieshout, Beek en Donk, Nuenen, Nijnsel en Sint Oedenrode.

Dit wordt door iedere deelnemer ervaren als een bijzonder plezierige uitdaging. Je als team te meten met teams uit de regio heeft iets extras. Iedere speler heeft zijn eigen persoonlijk gemiddelde wat als basis dient voor het berekenen van de resultaten.

Kosten: 60,- per jaar
Contactpersonen: Jan van der Avoort / Ad Versantvoort (wedstrijdleider)
Voor wie
Senioren
Plaats
De Bongerd | Asteroïdenlaan 2/A, 5694WJ Breugel
Aanvang
do 17-9-20 13:00
Duur
4 uur
Organisatie
KBO Breugel
Contact
0499-476849   janvanmaasakkers@kpnmail.nl